Moja priča


Zdravo svima! Prvo želim da vam se zahvalim što se odvojili vreme da pročitate nešto više o eteričnim uljima i možda baš ovde, čitajući moje postove, poželite da uvedete neke pozitivne promene u svoj život.

Moje ime je Jelena. Diplomirala sam komunikologiju, a već par godina radim kao novinar. Nakon deset godina života u Beogradu, vratila sam se u svoj rodni grad Leskovac zbog ljubavi. Ne mogu da kažem da mi moj uzbudljivi život ne nedostaje, ali kad god me neko pita zašto sam se vratila, uvek odgovorim da se u današnje vreme posao lakše nalazi od pravog životnog partnera!

Zahvaljujući promenama koje su mi se dešavale: selidba, venčanje, odlazak u inostranstvo, pa povratak, prekid radnog odnosa, pa i privikavanje na novi život dovele su do ozbiljnog stresa i zdravstvenih problema. Kada dozvolite sebi takvo stanje pritom se još uvek niste ostvarili u ulozi roditelja, onda zastanete i ozbiljno razmislite.

Inače sam retko bolesna jer sam odrasla uz biljke i prirodu, tačnije jačanje imuniteta prirodnim putem. Međutim, često sam imala problema sa kožom te veoma vodim računa o tome šta na nju nanosim. I baš tada kada sam ponovo počela da radim na sebi, da istražujem na temu zdravog života i promenila način ishrane, vratila se jogi i trčanju, primetila sam da su se na našem tržištu pojavila nova eterična ulja. Put me je dalje odveo do moje drugarice iz srednje škole koja mi je objasnila o čemu se radi i pokazala zašto je baš Young Living pravi odabir. Jednostavno sam odlučila da uzmem start paket za sebe i krenem u još jednu životnu promenu.

Svoj paket sam naručila malo pre leta i ako me pitate zašto baš tada, mogu vam reći da ja nisam osoba koja se vezuje za godišnja doba. Prosto smatram da je za ovakvu investiciju uvek pravo vreme. Brzo sam se odlučila na kupovinu i vidim da nisam pogrešila!

Smatram da su promene veoma bitne za sve nas, jer nismo isti u dvadesetim, tridesetim, četrdesetim... Telo se menja, život se menja i sigurna sam da je do nas šta ćemo za sebe uraditi. Ukoliko čitate ovaj post, verujem da ste tu sa razlogom i da ste i vi spremni za neke promene. Istražujte, primenjujte i upoznajte sebe. Potrudite se da pomognete svom telu i duhu, jer je to najbolji način za očuvanje zdravlja. Znate li u čemu je ključ?

U prevenciji i načinu života. A zdravlje nema cenu, zar ne?!

Postanite danas bolji nego što ste bili juče, pa će se i okolnosti menjati!

Dok ja kuvam sebi kafu i uživam u predivnom mirisu svog doma, u nastavku pročitajte šta su eterična ulja i kako da krenete sa korišćenjem.

Pišite mi na Instagram, Facebook ili imejl. Tu sam za sva vaša pitanja i pomoć.

Pozdravljam vas!

Zašto baš eterična ulja?Čvrsto verujem da svako zašto ima svoje zato te ste i vi sa nekim razlogom ovde i istražujete o uljima. Verujem da ste spremni za promenu.
Eterična ulja su visokokoncetrovane isparive i biološki aktivne supstance koje se dobijaju na različite načine i iz različitih delova biljaka. Prava ulja su 100% čista i prirodna i kao takva veoma su moćna. Vekovima unazad koriste se u svrhu unapređenja zdravlja i pružanja podrške organima i organskim sastavima u svakodnevnom životu, kao i u situacijama kada je to potrebno.

Za mene je dom nešto najvrednije što svaka osoba treba da ima. To je moj mir i baza kojoj se vraćam. Kada sam odlučila da u svoj život uvedem ulja, cilj mi je bio da kuću pretvorim u svoju mirnu, mirišljavu oazu koja podseća na spa zonu. Istraživajući o uljima na tržištu, počeo je da me zanima njihov uticaj na emocije, podrška snu i imunitetu, kao i jednostavne DIY opcije uz pomoć kojih sam mogla zameniti neke od toksičnih proizvoda za negu koje sam pre koristila. Sve mi je to bilo primamljivo ali me je najviše privuklo što se u tu kompleksnu priču neću upustiti sama, već uz pomoć zajednice koja svakom novom članu pruža nesebičnu podršku.

Sada, nakon par meseci korišćenja ovih proizvoda, znam da su eterična ulja mnogo više od samo prijatnih mirisa u mom domu i da je to bila jedna od najboljih investicija u mom životu.

Kako početi sa korišćenjem eteričnih ulja?

 

Start paket je pažljivo osmišljena wellness kutija uz pomoć koje možete napraviti veliku promenu u svom domu. Iznad svega ćete izbaciti skoro sve toksične proizvode koji dokazano negativno utiču na nas i naše okruženje – mirišljave sveće, raspršivače sa veštačkim mirisima, osveživače prostorija, sredstva za čišćenje, omekšivače, praškove i drugu hemiju koju udišete na dnevnoj bazi, a uz to ćete radeći na imunitetu pružiti veliku podršku celom svom organizmu: emocijama, disajnim putevima, mišićima, probavnom sastavu...

Kako početi sa korišćenjem eteričnih ulja? Transformacija doma u zdravu životnu oazu nije jednostavan i lak
proces i nekako sam od početka znala da sa jednim ili dva ulja neću uspeti da svoju zamisao sprovedem u delo. Želela sam da pozitivno utičem na ceo svoj organizam, jer čak i kao laik znam da jedno povlači drugo. Ukoliko sredim imunitet, srediću i kožu, ukoliko pomognem emocijama, pomoći ću i probavnom sistemu u telu, itd. Ovo je jedan od razloga zašto je Start paket bio moj izbor, a pored toga dobila sam i garanciju na difuzer, što je meni kao korisniku bilo izuzetno bitno. Ovde dolazimo do saznanja da se prava eterična ulja mogu korititi na više načina. Udisanjem - stavljanjem nekoliko kapi ulja u difuzer koji će ih u vidu pare raspršiti u vazduh kao najsitnije molekule koji kroz disajni sastav već nakon dvadesetak minuta dopiru do svih ćelija u našem organizmu. U principu su sva ulja koncetrovana, intezivnog mirisa te ih je lakše udisati uz pomoć pare.

Topikalno - primenom na koži. Da biste ih naneli na kožu bitno je da budete sigurni da je ulje 100% čisto bez dodatka sintetičkih primesa, i zbog njegove jačine potrebno ga je razrediti u baznom ulju i to u određenim razmerama.

Oralno - gutanjem. Ovaj način ne preporučujem osim ukoliko se radi o ulju na kojem je tačno naznačeno da je moguće upotrebiti ga tako, a u tom slučaju treba biti strogo pravilno razređeno.

Posle svega navedenog jasno je zašto je izuzetno važno koristiti isključivo čista vrhunski kvalitetna eterična ulja. Upravo iz tog razloga je moj izbor
pao na Young Living kompaniju i njihove proizvode, što zbog Sead to Seal standarda, što zbog transparentnosti informacija u svakom pogledu.

Šta sadrži Start Paket?


Ovaj paket sadrži 12 eteričnih ulja od kojih su 6 pojedinačna (lavanda, narandža, limun, kopaiba, pepermint i tamjan) i 6 ulja u kojima je mešavina nekoliko različitih eteričnih ulja (thieves, purification, digize, R.C., stress away i panaway). Kombinacija ulja nije sastavljena slučajno baš takva. Ona pokrivaju gotovo SVE svakodnevne potrebe našeg organizma - za kvalitetniji san, opuštanje, umirivanje, razbuđivanje, inspiraciju, motivaciju, energiju, otklanjanje raznih bolnih stanja i pružaju podršku gotovo svim organskim sastavima, podršku imunitetu, koriste se za čišćenje, za
Šta sadrži Start Paket? odbijanje insekata, čak i uklanjanje neprijatnih mirisa...

U Start paketu dolazi i difuzer, koji je ujedno aromatizer i ovlaživač vazduha. On snagom pare izbacuje čestice ulja koje su dovoljno sitne da za dvadesetak minuta prodru do svih ćelija u organizmu, a uz to je i ovlaživač vazduha. Zavisno od difuzera verira i cena paketa. U ponudi za evropsko tržište imamo četiti difuzera: Dewdrop, Desert Mist, crnu Lanternu i Ariu. Sa svakim se možete upoznati na dnu stranice i odlučiti koji je za vas.

To nije sve...


Kada se odlučite da naručite svoj Start paket, dobijate mene kao svog mentora i vodiča kroz ceo proces, a uz mene stoji i cela naša zajednica. Druženja, razmena iskustva, pozitivno okruženje i podrška su veoma važne stvari u privatnom i poslovnom životu. Imajte u vidu da je ovaj paket investicija u zdravlje i zaista je najisplativija opcija jer u njemu dobijete sve što vam treba na vašem putu prema ‘low tox’ načinu života uz garanciju da kupujete proizvode vrhunskog kvaliteta.

Za naručivanje postoje dve opcije. Jedna je obična porudžbina ili ‘One Time Order’, a druga je opcija učlanjenje u Essential Rewards, naš mesečni program vernosti koji je osmišljen za sve koji žele da im Start paket bude samo prvi korak u izbacivanju štetnih hemikalija. To je ujedno i opcija koju od srca preporučam svima jer je zaista najjednostavniji i najisplativiji način kojim dugoročno štedimo, ostvarujemo brojne pogodnosti i postepeno menjamo proizvode koji su štetni za puno zdravije i kvalitetnije alternative. Učlanjenjem u Essential Rewards prilikom svake kupovine dobijete 10% povrata u obliku bodova koje možete menjati za proizvode po izboru. Nakon treće porudžbine, taj postotak se povećava na 20%, svaka tri meseca dobijete jedno ulje na poklon, a u zavisnosti od visine vaše porudžbine, na mesečnom nivou možete dobiti i do sedam dodatnih proizvoda potpuno besplatno. Ono što ja najviše volim kod ER-a su upravo jednostavnost i ušteda vremena koju mi pruža uz naravno sigurnost da znam da su proizvodi koje imam i koristim potpuno sigurni.

Kada stigne vaša wellness magična kutija i kada vam se proizvodi i ovakav način života dopadnu, stoji otvorena ponuda za poslovnu priliku.

Video

Dewdrop

  • Difuzer snagom pare izbacuje čestice ulja koja su dovoljno sitne da za dvadesetak minuta prodru do svih ćelija u organizmu.
  • Dewdrop je ujedno aromatizer i ovlaživač vazduha.
  • Napravljen od kvalitetne i čvrste plastike, jačine15w što se praktično ne može naći u slobodnoj prodaji, lako je prenosiv, kid's friendly, ima 3 opcije rada i 11 led light opcija svetla.
200€
141€ + ptt, pdv, carina

Desert mist

  • Difuzer snagom pare izbacuje čestice ulja koja su dovoljno sitne da za dvadesetak minuta prodru do svih ćelija u organizmu.
  • Desert Mist difuzer jedan je od najprodavanijih difuzera koji osvaja svojim izgledom i funkcionalnošću. Može raditi do 10 sati u kontinuitetu, ima 3 opcije rada, 11 led light opcija, zapremninu od 200 ml i pokriva prostore do otprilike 30m2.
200€
141€ + ptt, pdv, carina

Lanterna

  • Starter set obožava preko 6 miliona ljudi širom sveta, kao i difuzere. Jedan od omiljenijih je Lanterna.
  • Vrlo elegantan i kvalitetan difuzer napravljen od metala i stakla, pokriva prostore od minimalno 30m2, može raditi do 10 sati na tri različite postavke, ima 11 led light opcija i pretvara svaki ambijent u predivnu, mirišljavu oazu.
220€
155€ + ptt, pdv, carina

Aria

  • Difuzer napravljen od bambusa i stakla, pokreće se na daljinsko upravljanje, ima nekoliko led light opcija i može da radi 2, 6 ili 12 sati.
  • Uz to ovaj difuzer ima predivnu opuštajuću muziku, a uz difuzer dolazi i kabel uz pomoć kojeg možete priključiti svoj mobilni i puštati muziku po želji. Aria svaki prostor pretvara u spa zonu!
320€
230€ + ptt, pdv, carina

Poručite

Važna napomena: sve što vidite na ovoj web stranici je moje lično iskustvo koje nikada ne bi trebalo shvatiti kao medicinski savet. Pre korišćenja bilo kakvog novog proizvoda dobro je posavetovati se s vašim lekarom.

Young Living Independent Distributor